Foto van de kustlijn van Nerja vanaf Punta Lara.

 

Villa's

De villa's liggen in en rondom Nerja aan de oostkust van de Costa del Sol in de provincie Málaga. De villa's zijn eigendom van een familiebedrijf uit Nerja dat al heel lang in eigen beheer opereert in Nerja. Het is een bedrijf met veel ervaring en met een zeer persoonlijke aanpak. De eigenaren en hun personeel spreken Spaans, Engels en Duits. Andaluciacasas.eu bemiddelt alleen voor de Nederlandse markt. Wij doen dit, tot grote tevredenheid, al een aantal jaren. De prijzen die op onze site vindt zijn dezelfde die u moet betalen wanneer u rechtstreeks bij de eigenaren boekt. Alle villa's liggen in de buurt van een strand en zijn allen voorzien van een eigen zwembad. De prijzen zijn gebaseerd op een volle bezetting. Voor 'last minute' boekingen en huur voor langere tijd gelden aangepaste prijzen op aanvraag.

Punta Lara                                                                                                  In Punta Lara hebben wij de beschikking over drie villa's die net buiten de urbanisatie "Punta Lara" liggen. Punta Lara ligt hemelsbreed 2,5 km ten westen van Nerja en 600 meter van het strand. Los Girasoles is geschikt voor maximaal 6 personen, Alminares voor 8 personen en La Salaílla voor 5 personen. Meer informatie vindt u hier.

Parador                                                                                                        Vlak bij de Parador van Nerja, in een rustige villawijk hebben wij acht villa's te huur, die centraal gelegen zijn ten opzichte van het centrum van Nerja en het Burriana strand. De villa's zijn geschikt van zes tot acht personen. Meer informatie vindt u hier.

Aljamar
In de urbanisatie Aljamar in de buurt van het grootste strand van Nerja, het "Burriana" strand hebben wij vier identieke villa's tot onze beschikking. Elke villa heeft 3 slaapkamers (maximaal 6 personen) en een terras met privé zwembad. Meer informatie vindt u hier.                                        

Behalve deze zeven villa's hebben we nog de beschikking over 4 andere villa's gelegen in Nerja en omgeving. Op dit moment is informatie over deze villa's alleen op aanvraag. De prijzen van deze villa's variëren van € 540,-- per week in de wintermaanden tot € 1.560,-- per week in het hoogseizoen.

 

 

   

 

Naar de beginpagina van Andaluciacasas.eu

Naar de pagina van de Punta Lara villa's
Naar de pagina van de Parador villa's

Home  |  Nerja  Culinair | Stranden  | Weer  |  Grotten  |  Fotogalerij  |  Puente Viejo  |  Villa's Links

 

AndaluciaCasas.eu

Bookmark and Share